Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с хидравликата на волана при 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отворено казанче с почистена цедка. Отваря се с ножовка и разни други резачки. Цедката се почиства с ацетон, бензин и т.н. После се залепя с поялник или го носите за ви го заварят.

Last edited by GammaRay; d.m.y г., 20:42.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

• Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
      Аот каква кола е новия корпус?
      От Опел
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        От Опел
        благодаря.Ако може да кажеш и модела ще е супер.
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

• Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
          благодаря.Ако може да кажеш и модела ще е супер.
          Астра,Вектра,Сигнум,всички Опели които са с този мотор,би трябвало да стане без много ядове .

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

От Опел
            грешкаааа пак е от алфа но не знам от кой модел е
            sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
              грешкаааа пак е от алфа но не знам от кой модел е
              Може,но би трябвало и от Опел да стане................и друга грешка,от Астра не става,тя е с ел.хидравлична помпа.Значи Вектра и Сигнум.

Comment

Може,но би трябвало и от Опел да стане................и друга грешка,от Астра не става,тя е с ел.хидравлична помпа.Значи Вектра и Сигнум.
                нямам представа дали става от опел ти си майстора и трябва да знаеш

Comment

• Благодаря за отговорите.
                  Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                  156 1,8ТS-99 ......
                  EX
                  159 1,9 JTD-08

Comment

• Мисля че имам същия проблем с рейката. Вече казанчето и течността са сменени, но си остана отказването на хидравликата при по-резки движения с волана, от няколко дни забелязах и че рейката сълзи(тече) откъм пластмасовите маншони. Значи ли че съм за рециклиране на рейка? И къде по-изгодно мога да го направя?

Comment

• може и да не е рейка може да се окаже че е помпатанай добре я закарай да я погледне някой

Comment

• Някой да има едно старо казанче за маслото на хидравликата, че ми трябва?
                        Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

• Аз ако се наканя да сменя профилактично моето, старотомога да ти го дам. От 2,4, не знам какво ти трябва.
                          Новото ми е купено от Януари, но аз реално нямам проблем, а само леки наченки при топло време, та не бързам. До месец сигурно ще го сменя.
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Колеги при всички версии на 159 ли го има тоя проблем с хидравликата? Моята е с по-малкото казанче.
                            Аз от как съм я взел колата си има едно съвсем леко виене от хидравличната помпа .... проблем реално нямам, ама като се заслушаш и се чува. Ходих при двама майстори и двамата казаха, че проблем не виждат просто помпата си се чува ... нормален звук от експлоатирана помпа и нямало смисъл да се бута каквото и да било. Знам, че трудно да се кажа ама, дали смяна на масло ще спре това виене или и казанче да поръчвам? Просто ме дразни, като го чувам. Сегашната течност е червена, сменяна преди 30 000км. от предишния собственик в Холандия.
                            Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX

Comment

• Колеги нуждая се от съвет.
                              Днес в един магазин попитах за Tutela GI/R и останах шокиран от цената 13лв/литър ...
                              На въпроса "Защо при вас е три пъти по евтино от навсякъде другаде?" отговора на момчето "ми не знам ..такава цена ми дават тук" - (гледайки в монитора)... Ше взема да рискувам 13лв. просто да видя какво ще ми донесат ...ама пък ако е менте едва ли ще мога да го разпозная ...
                              Не можа да има чак такава разлика в цената .. та, то в ebay е по-скъпо...
                              Alfa Romeo 159, 1,9JTS EX

Comment

• Попитай в същия магазин колко ще струва Tutela GI/VI, че ми стана интересно.
                                Или дай координати за да попитам лично.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X